Yritys

Kiinteistöpalvelut Jyrki Kähkönen

KiPaJyKä

Osaamiseemme kuuluu perinteisen kiinteistöhuollon lisäksi laaja valikoima osaamista niin kuljetus- ja maanrakennuspuolelta kuin ja kirvesmies- ja laitosmiestehtävistäkin. Meiltä onnistuvat vaativatkin hitsaustyöt ja yrityksellämme on myös valtuudet tehdä palokatkoja ja kattotulitöitä. Vedeneritystöitä teemme VTT:n sertifikaatti koulutetuilla henkilöillä. Palveluihimme kuuluvat lisäksi mm. erilaiset purkutyöt, rakennustelineiden vuokraus ja pystytys, sääsuojat, kaikenlaiset siivous- ja puhdistustyöt, sekä pienet hiekkapuhallukset.

Kalustomme on monipuolinen ja soveltuu moneen tehtävään. Valikoimastamme löytyy pyöräkuormaajia mm. seulakauhalla ja nostopuomilla varustettuna. Kaivinkoneillamme onnistuu monenlaiset erilaiset isot ja pienet kaivutyöt. Näiden lisäksi meiltä löytyy myös useita pienkuormaajia lisälaittein varustettuna. Tällä koneistuksella vanhojen patolevyjen ja salaojajärjestelmien uusiminen onnistuu tehokkaasti. Yrityksemme traktorit palvelevat monipuolisine varusteluineen, ne soveltuvat mitä moninaisimpiin tehtäviin. Vaihtolavojen vuokraus-, siirto- ja tyhjennyspalvelut kuuluvat myös monipuolisiin palveluihimme.

Työntekijöihimme olette voineet törmätä mm. Powerfluten Savon Sellun tehtaalla, Kuopion Energialla, YARAlla, Ikean ja Ikanon työmaalla, sekä Kuopion torin ympäristössä.

Referenssit

Powerflute, Savon Sellu Oy
Kuopion Energia
PeeÄssä
Yara
Skanska
Inmet Mining, Pyhäsalmen kaivos